STALLET

mötesplats

för Hästar & Hästfolk

Blogg

Hur länge kan man luras?

2022-09-13

 

Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Det händer mycket på fjorton dagar, man ska inte lita på Flashback men ingen rök utan eld. Ibland räcker det inte med att vara bäst och leva ett till synes ”trevligt” liv med något man valt själv. Bedrövligt. Licensen försvann 2022 07 31 fortsättning följer var så säker.


Ridsportsfolket slog verkligen knut på sig själva i veckan, ridsportsidor översvämmades av – vem, vem, vem? Har svårt att tro att en så bedrövlig person kunnat undgå att få allas ögon på sig redan innan bubblan äntligen brast!

Fälttävlansryttare fick indragen liens, motiveringen är sannerligen unik.

Ung, framgångsrik kille född 1991, fälttävlansryttare i topp, SM-vinnare i Fälttävlan redan 2008. Följdes upp senare med fyrstjärnig fättävlanseger i korta klassen EM, i polska Strzegom, där han red Hippo´s Sapporotill seger.

Men nu är det färdigt. Inga mer grodor kommer att hoppa ur den elitryttarens mun på länge. Varför kan inte duktiga människor nöja sig med att just vara duktiga!

 

Och äntligen blev Bro Park en tränare mindre. Tänk att tuffa aktiva ska behöva gå styrelsens ärenden. Det fanns metervis med dokument, beslut, överklaganden, målvakter och till sist – sju strukna hästar (övrig strykningsorsak.) DET tog tid. Tänker på alla prispengar som hamnat på fel ställen, alla fantastiska hästar som valsat runt med tveksamma arbetsryttare under lång tid. Ja, jag tillbringar en del tid på stallområdet. Intressant att se vad nästa drag blir, det finns folk till allt!

Hovtramp/Ilse

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)